Agenda

Datum Beschrijving
Zondag, 26 Maart 2023

Zingen in Centrum Kerkrade

Het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus staat middenin de Kerkraadse gemeenschap en wil dat ook weten! Tijdens de koopzondag op 26 maart 2023 zal KKM op diverse plaatsen in het centrum miniconcerten ten gehore brengen en in het algemeen sfeerverhogend bezig zijn. U bent van harte uitgenodigd om dan naar het centrum van Kerkrade te komen, de lokale detailhandel en horeca te steunen én te genieten van de zang van de 150-jarige KKM St. Lambertus.

Locatie: Winkelcentrum Kerkrade

Tijdstip: Vanaf 14:00 uur

KKM Buiten   25pct

Zondag, 09 April 2023

Paasmis

Het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus heeft een sterke verbondenheid met zijn patroonheilige Lambertus en daarmee ook met de Lambertuskerk. Om deze verbondenheid in het jubileumjaar prominent bijzondere aandacht te geven zal het koor de feestelijke hoogmis van Pasen opluisteren in de Lambertuskerk. 

Locatie: Lambertuskerk Kerkrade-Centrum

Aanvang: 11:00

Entree: gratis

Lambertuskerk

Zaterdag, 24 Juni 2023

Revue Ins Jans Angesj

Met het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus & Jack Vinders

In 2023 bestaat het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus maar liefst 150 jaar. Dit prachtige koor heeft deze waarachtig mooie mijlpaal bereikt dankzij vele tot de verbeelding sprekende concerten en optredens. In het jubileumconcert ontmoet d’r Lambeëtes va Kirchroa, Kerkraads meest bekende multi-talent Jack Vinders, bekend en geroemd als cabaretier, columnist, liedjesschrijver, acteur, presentator en zanger. Breng die twee samen in een revue-achtige voorstelling gespeeld in de Wieëtsjaf. Voeg daarbij een selectie aan Kerkraadse talenten zoals Floor Bosman; Enzo, Emma en Sophie Kok; Showkoor Nouveau Visage; Miep Muller; de BOYZ van CantaYoung; Danny Pouwels, enz.

En ‘t wordt INS JANS ANGESJ en een prachtige avond!

Kaartverkoop aan de kassa van het Parkstad Limburg Theater (PLT) in Kerkrade en Heerlen. Of via de website www.plt.nl

Locatie: Parkstad Limburg Theater Kerkrade

Aanvang: 20:00 uur.

Entreé: € 25 - 35,- afhankelijk van de rang

Ga voor kaartjes direct naar: Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus & Jack Vinders - Ins jans angesj - Parkstad Limburg Theaters (plt.nl)

KKM Ins Jans Angesj

Zondag, 02 Juli 2023

Zorgcentrum Concert Firenschat

Als dank voor het feit dat de Kerkraadse gemeenschap het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus altijd ondersteund heeft, zal zij hiervoor 'dankjewel'zeggen door enkele gratis concerten te geven, onder andere in enkele zorgcentra in de regio.
De bewoners, hun familie en het personeel van Wijkzorgcentrum Firenschat in de wijk Terwinselen waarderen een optreden van ons koor zeer. Wij zullen hen een leuke muzikale middag bezorgen..

Locatie: Restaurant Meander Wijkzorgcentrum Firenschat, Schaesbergerstraat 25, Kerkrade 

Tijdstip: 14:30 - 15:30

Entreé: gratis 

Wijkzorgcentrum Firenschat

 

Zaterdag, 19 Augustus 2023

Open lucht concert met Guido's European Pop Orchestra

Samen met het Projectkoor Parkstad Limburg zal KKM St. Lambertus deelnemen aan het jaarlijks terugkerend openluchtevenement van Maestro Guido Dieteren en zijn European Pop Orchestra op de Markt in Kerkrade. Kaarten voor dit mooie evenement kunt u binnenkort verkrijgen bij het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus.

Locatie: Markt Kerkrade (open lucht)

Aanvang: 20:00 uur

Entreé: € 79,50 voor een premium zitplaats

Kaartverkoop start binnenkort. Wilt u nu al verzekerd zijn van kaartjes, stuur dan een mail naar secretaris@kkm-lambertus.nl

Guido Dieteren op de Markt met tekst

Zondag, 24 September 2023

Zorgcentrum Concert Mondriaan

KKM St. Lambertus zal een doorsnee van haar wereldlijk repertoire ten gehore brengen voor de bewoners, hun familie en personeel van het Psychogeriatrisch Centrum Weijerode, onderdeel van Mondriaan in Heerlen.
Op deze wijze biedt het koor een muzikaal verzetje voor de bewoners dat in het algemeen erg gewaardeerd wordt.

Locatie: in het restaurant van Psychogeriatrisch Centrum Weijerode, Kloosterkensweg 10, Heerlen.

Aanvang: 11.00 - 12.00 uur.

Entreé: gratis

Weijerode gebouw

 

Zaterdag, 18 November 2023

Concert Messa Di Gloria

 

KKM St. Lambertus heeft altijd een connectie gehad met de Lambertuskerk en de parochie. Het koor heeft voornamelijk een wereldlijk programma maar vindt toch regelmatig de muzikale geestelijke weg. Vandaar dat er is nagedacht over een groot kerkelijk concert. Hierbij is de aandacht gegaan naar een vrijwel onbekende maar zeer mooie concertante mis, de ‘Messa di Gloria’ van Pietro Mascagni. Deze componist is ook bekend van de opera ‘Cavalerie Rusticana’. De concertdatum is 18 november 2023 in de H. Lambertuskerk te Kerkrade. Het zal uitgevoerd worden met een regionaal orkest, een regionaal vrouwenkoor en twee Limburgse solisten, de bariton Vincent Kusters en tenor Pascal Pittie. Wij verwelkomen u graag voor dit indrukwekkende concert!

Locatie: Lambertuskerk Kerkrade

Aanvang: 20:00 uur

Entreé: € 20,-.

Kaartjes zullen binnenkort via KKM St. Lambertus verkrijgbaar zijn.

Messa di Gloria   promo