Agenda

Datum Beschrijving
Zondag, 27 Mei 2018

Martin Hurkens & Friends

Door de videoclip die Martin Hurkens heeft opgenomen van “You raise me up” vliegt hij nu over de hele wereld. Het succes is overweldigend en toch is Martin ontzettend blij als hij weer thuis is in Limburg. Martin bezorgt u een prachtige muzikale reis langs gevarieerde en bekende nummers. Hij geeft dit unieke concert samen met zijn vrienden van: het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus o.l.v. Wim Schepers, sopraan Katherina Oliver, de 14-jarige violist Enzo Kok, gitariste Debora Berg en pianist Gerard Wijnen.

Reserveer snel uw kaarten voor een prachtig concert in het vernieuwde theater van Kerkrade.

Locatie: Parkstad Limburg Theater Kerkrade

Datum: 27 mei 2018
Tijdstip 19.00 uur

Kaartverkoop via Parkstad Limburg Theaters

Website Parkstad Limburg Theaters

 Martin Hurkens

Zaterdag, 09 Juni 2018

After Wales Concert

Het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus is op concertreis naar Wales geweest van 30 april tot en met 4 mei 2018. Tijdens deze concertreis heeft het koor maar liefst drie grote optredens verzorgd samen met koren uit Wales maar ook zelfstandig. Omdat we heel goed begrijpen dat u wellicht niet in de gelegenheid bent geweest om deze concerten in Cardiff bij te wonen, willen we u graag in de gelegenheid stellen om toch te kunnen genieten van de werken die we speciaal voor de Wales concertreis hebben ingestudeerd. Dit mooie concert zal worden omlijst door beelden van de concertreis.

Locatie: Parkstad Limburg Theater Kerkrade

Datum: 9 juni 2018
Tijdstip 20.00 uur

Prijs: € 12,50

Kaartverkoop via Parkstad Limburg Theaters

Website Parkstad Limburg Theaters

 

 Wales After concert web 30pct

Vrijdag, 06 Juli 2018

Spirit of the Earth - revisited

Het succesvolle "Spirit of the Earth" concert op herhaling! Gesponsord door het FSI (Fonds voor Sociale Instellingen) zal het bijzondere evenement dat vorig jaar zijn premiére kende opnieuw worden uitgevoerd. De organisator, het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus zal samen met het Rumpens Mannenkoor en Mannenkoor DSM/Sabic een ode brengen aan moeder aarde. Dit alles zal plaatsvinden in een zeer bijzondere locatie: het recent gemoderniseerde Openluchttheater in Valkenburg! Een locatie met een zeer goede akoestiek en bijzonder geschikt om het concert multimediaal te ondersteunen. Heeft u het in 2016 gemist? Grijp dan nu uw kans om dit bijzondere concert bij te wonen!

 

Locatie: Openluchttheater Valkenburg

Datum: 6 juli 2018
Tijdstip 18.00 uur

 

Details over de kaartverkoop worden nog bekend

gemaakt!

poster knip 2017