Afdrukken

NIEUWS!

In de maand mei worden de brieven met de factuur verstuurd voor de jaarlijkse bijdrage van € 115,00. Bij deze post zit dit jaar een Verklaring AVG en het Bestuur vraagt u deze verklaring omtrent het gebruik van uw gegevens in het kader van de privacywet te ondertekenen en te retourneren. Bedankt voor uw medewerking.

de Commissie van Bijstand

1 januari 1950 is de Commissie van Bijstand van het Koninklijk Kerkraads Mannenkoor St. Lambertus opgericht. Het doel is om het koor te ondersteunen; zowel moreel alsook met financiële en materiele middelen in de ruimste zin des woords. Heel veel leden en bestuurders hebben zich in de afgelopen 70 jaren ingezet om de gelden die de leden van de Commissie van Bijstand bijeen brengen, te beheren en het koor daar te ondersteunen waar het nodig is. Hierbij moet je denken aan sponsoring van smokings, het dichten van gaten in de begroting, het mede financieren van concertreizen, het organiseren van Commissie concerten, donaties om concerten te organiseren, etc. Alles om het koor op hoog niveau te laten presteren en altijd piekfijn voor het daglicht te laten verschijnen.  We stevenen in rasse schreden af op het 150 jarig bestaan van het koor. Mooie vooruitzichten dus!

Het Bestuur van de Commissie van Bijstand.

 John en Cindy ElzingaPiet en Marjon Loven

    John en Cindy Elzinga                                                      Piet en Marjon Loven

Word ook lid van de commissie van Bijstand! Neem via de email contact op met Cindy: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf naar CVB KKM, Kapellaan 7A, 6461 EH Kerkrade

Sponsoren

Tobas Dienstverlening, Boekhandel Jos Buck, Buck Advies & Consulting, Deurenberg Media, Autoreifen Dickert, Bloemenhuis Westland, Dirks Bedrijfsadvies BV, Slagerij Meggie en Loek, Goltstein Advocaten, Grouwels Vastgoed, Volta Limburg BV, Boekhandel  Deurenberg, Heineken bierbrouwerij, Kloth Projectontwikkeling, M.J.H. Kousen Beheer bv, Pearl Opticiens, Administratiekantoor Martens, Offermans Verzekeringen B.V., Altec Beveiliging, Rudolf Beheer bv, Daki b.v., van Wersch Optiek, Pasquinel Management Consultancy B.V., Willems Holding, Dé Wieëtsjaf, Café A Jenne Sjlaagboom

dhr/mevr/familie:  Ballas, Breuer, Claessen, de Faber, de Groot, Diels, Dohmen en I. Weelen, Elzinga, Fiori, Harmsen, Heyse, Jacobs, Werner Lizen en Jeanine de Gendt, Jongen, Klinkenberg, Kockelkorn, Lejeune, Lochtman, Loven, Massop, Mertens, Mertens-Dassen, Muller, Pelzer, Phillippen, Piszko, Roukens, Scheepens, Schetters, Schrijvers-Keulartz, Schroeder, Schroeder, Somers-Giesen, Stassen, Strouven, Turk-Brouns, van der Putten, Wöltgens, Wagner, Zeeuw-Peters.